Triatló Escolar de Puçol 2008

 

FOTOGRAMES.CAT us ofereix el document gràfic corresponent a la Triatló Escolar de Puçol, que comptà amb la participació de una nombrosa representació de joves triatletes pertanyents a les categories des de cadets fins a multiesport, dins els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana.

Esperem que gaudiu de totes aquestes imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres,

Multiesport

 

Benjamins, primera

Benjamins, segona

Benjamins, tercera

 

Alevins, primera

Alevins, segona

Alevins, tercera

 

Alevins, quarta

 

Infantils, primera

Infantils, segona

 

Infantils, tercera

 

Infantils, quarta

Cadets, primera

 

Cadets, segona

 

Cadets, tercera

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2008