Triatló de Cullera 2008

 

FOTOGRAMES.CAT us ofereix el document gràfic corresponent a la Triatló de Cullera, amb imatges de les competicions èlit i de grups d'edat que es van celebrar el dissabte 17 de maig. Més de 3.000 imatges que hem de penjar a la nostra web, i per això us preguem una mica de calma, ja que la preparació i optimització d'aquestes imatges per a tots vosaltres, fa que les puguem pujar ràpidament.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres,

 


TRIATLÓ ELIT


Èlit, primera

 

Èlit, segona

 

Èlit, tercera

 

Èlit, quarta

 

Èlit, cinquena

 


TRIATLÓ GRUPS D'EDAT


Serie G1, primera

 

Serie G1, segona

Competició femenina, primera

 

Competició femenina, segona

 

 

 

 

 

 

Prompte,

aquí més imatges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prompte,

aquí més imatges

 

 

 

 

 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2008