Triatló i Aquatló de Cullera 2007

 

FOTOGRAMES.CAT estigué present a les competicions del Triatló i de l'Aquatló de Cullera 2007. És aquesta, sense cap dubte, la competició de triatló que any rera any ha anat aconseguint el major prestigi de les competicions d'aquest esport que es celebren al País Valencià.

El treball documental que us presentem, us mostrarà des de les triatlons d'elit d'homes i dones, classificatòries per al Campionat d'Espanya, passant per triatlons de grups d'edat G3 i G4; fins a les competicions escolars d'aquatló, corresponents a les categories de multiesport, benjamí, aleví, infantil i cadet de la matinal del diumenge. Són en total sobre les 3.500 imatges que us podem mostrar detall a detall què és i com es desenvolupa una competició de triatló, i també una aquatló escolar. Desitgen que gaudiu d'aquestes imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres,


Guanyadors

 


TRIATLÓ ELIT


Elit dones

 

Elit homes

 


TRIATLÓ GRUPS D'EDAT


Triatló G3

 

Triatló G4

 


AQUATLÓ ESCOLAR


Multi-esport

 

Benjamins

 

Alevins

 

Infantils

 

Cadets

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007