Triatló de Bétera 2008

 

 

Per segon any, FOTOGRAMES.CAT estigué present a la Triatló de Bétera. Una jornada maratoniana que obrí la competició al matí amb la Triatló Escolar, i tingué a la tarda la Triatló amb la participació de totes les altres categories. Des d'aquestes línies hem de felicitar a l'organització de la competició d'aquesta Triatló perquè tingué un gran encert en la preparació dels circuits de competició. Hi veurem un reportatge gràfic on s'intenta que -si no tots-, la majoria dels participants grans i menuts puguin trobar-se d'entre totes les imatges que us oferim.

Per altra banda, aquesta vegada FOTOGRAMES.CAT  ofereix  als tres primers classificats de cadascuna de les categories, una ampliació fotogràfica a tot color, a escollir entre les imatges que hi anirem posant d'aquesta competició. Això vol dir, que us aconsellem que us espereu a que estiguin  totes les fotos penjades de cadascuna de les categoria, per escollir la vostra, i aleshores ens envieu les dades i el codi de la imatge (totes tenen el seu codi baix de cada miniatura), per a que us puguem enviar la vostra ampliació

Esperem que gaudiu d'aquest document gràfic de la IV Triatló de Bétera.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres.


El 30 de novembre 2008 és la data límit per l'enviament de dades per les ampliacions de 30x40 cm., corresponents als guanyadors dels premis fotogrames.cat de la triatló de Bétera 2008.

 


ELS TROFEUS


Competició Escolar

 

Competició Absoluta

 


TRIATLÓ ABSOLUTA


 

Primera part

 

Segona part

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

Setena part

 

Vuitena part

 

Novena part

Desena part

 

Onzena part

 

Dotzena part

Per escollir la foto del Premi Fotogrames, heu d'entrar a la galeria i assenyalar el nom de la miniatura corresponent,

per exemple: betera2008_01271.jpg. Aquest és el codi d'identificació de cadascuna de les imatges.

És important afegir el títol de la galeria on es troba la foto


TRIATLÓ ESCOLAR


 

La preparació

 

Infantils, primera

Infantils, segona

 

Infantils, tercera

 

Infantils, quarta

 

Alevins, primera

Alevins, segona

 

Alevins, tercera

 

Benjamins, primera

Benjamins, segona

 

Multiesport

 

Per escollir la foto del Premi Fotogrames, heu d'entrar a la galeria i assenyalar el nom de la miniatura corresponent,

per exemple: IMG_1271.jpg. Aquest és el codi d'identificació de cadascuna de les imatges

És important afegir el títol de la galeria on es troba la foto


NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007