Triatló de Bétera 2007

 

FOTOGRAMES.CAT estigué present a la III Triatló de Bétera i ha preparat un reportatge que de mica en mica anirà estant disponible per a tots vosaltres. Les galeries d'imatges s'inicien amb la prova corresponent a la triatló de pares i mares, de la que s'han captat imatges d'acció i també de risc. A continuació us oferim tota la competició de dissabte, amb els triatlons per als més menuts, i benjamins, alevins i infantils. La tercera part és la competició de diumenge, amb la participació de grups d'edat i els cadets. Són més de 4.000 imatges on podeu veure al detall l'esforç, el patiment, l'entusiasme, el treball dels grans i menuts triatletes, de l'organització de la competició, dels jutges i de tots aquells que s'han vinculat i han participar en aquesta triatló.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres,


Triatló de pares i mares

 


TRIATLÓ ESCOLAR, DISSABTE

 


Multi-esport

 

Benjamins

 

Alevins

 

Infantils

Trofeus i Medalles

 


TRIATLÓ ABSOLUT, DIUMENGE


Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007