Triatló Ciutat de Vinaròs 2007

Campionat d'Espanya per Autonomies

Memorial Julian Reina

 

Una competició de triatló que a la primera jornada, amb la competició júnior, demostrà que tenia l'interès d'una bona organització, d'una dificultat afegida d'un port de muntanya al segment ciclista, i l'aplaudiment i el recolzament de un nombrós públic que donà suport als triatletes participants. Un temporal d'aigua va impedir que es celebrés la jornada del diumenge.

FOTOGRAMES.CAT estigué allí per captar els moments més importants de la competició i oferir-vos aquest document gràfic que en els propers dies anirem publicant per tots vosaltres. De principi, us oferim la primera galeria d'introducció, que és la prèvia a totes les imatges que anirem penjant a la nostra web. Aquest document gràfic se us presenta de forma seqüencial amb quatre punts de vista diferents, de tal manera que hi veureu simultàniament imatges que han estat capturades en llocs diferents del circuit de la competició en el mateix instant del temps.

Més de quatre mil imatges us esperen...

Aquest reportatge gràfic del Campionat d’Espanya de Triatló per Autonomies ha estat realitzat per: Sara Borràs, Aguado Aixalà, Dani Mandràgora, Josep-Lluis Segura, i Joaquim-Vicent Guimerà. Càmeres de a peu: Sara Borràs, Aguado Aixalà i Joaquim-Vicent Guimerà. Càmera mòbil al llarg de tot el circuit: Dani Mandràgora i Josep-Lluis Segura.

FOTOGRAMES.CAT agraeix al Club Esportiu Vinaròs i a la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana totes les facilitats que hem tingut en la nostra tasca, i la disposició al nostre abast dels mitjans que ens han permès l´òptima realització d'aquest document gràfic.

Esperem que gaudiu del nostre treball.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Introducció

 

Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

Setena part

 

Vuitena part

Novena part

 

La jornada del diumenge

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007