Triatló Escolar València - Pinedo 2007

 

La Triatló de València - Pinedo 2007 estrena en la seua Edició 2007, nou emplaçament a la Platja de l'Arbre del Bosc. La competició escolar aquesta vegada comença amb dues hores de retràs del temps previst, degut a la gran participació de les triatlons absolutes, que es van tenir de dividir en dues proves. FOTOGRAMES.CAT us ofereix en aquest cas, les competicions de les categories d'infantils i alevins, i us preguem ens disculpeu no haver pogut documentar gràficament les competicions de benjamins i dels més menuts.

Malgrat això, hem intentat en les competicions d'alevins i infantils oferir-vos la més gran quantitat possible d'imatges, per que pugueu veure als participants en tota la intensitat del seu esforçs a la competició.

Esperem que gaudiu d'aquesta col·lecció d'imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Temps d'espera

 

Infantils, primera

 

Infantils, segona

 

Alevins, primera

Alevins, segona

 


NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007