Triatló de València - Pinedo 2007

Homes, Dones i Cadets

 

La Triatló de València - Pinedo 2007 estrena en la seua Edició 2007, nou emplaçament a la Platja de l'Arbre del Bosc. En aquesta galeria hi podeu veure les imatges que des de FOTOGRAMES.CAT hem preparat per tots vosaltres. En aquest cas, són la triatló de triatletes homes federats, i a continuació la triatló simultània de homes no federats, competició femenina i competició cadet. Més de dues mil imatges al vostre abast.

Esperem que gaudiu d'aquesta col·lecció d'imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Federats homes, primera

 

Federats homes, segona

 

Dones, Cadets i no federats,

primera part

Dones, Cadets i no federats,

segona part

 

Dones, Cadets i no federats,

tercera part

 


NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007