Triatló de València - Pinedo 2006

Aquesta vegada ha estat possible preparar el reportatge de la Triatló de Pinedo corresponent a l'Edició del 2006, amb una bona quantitat d'imatges (més de 700) que corresponen a la competició absoluta masculina i absoluta femenina, així com la competició cadet. Aquestes imatges són a la vegada una crònica documental de la triatló, així com un reportatge on es mostra l'esforç i les emocions dels triatletes.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a tamany 15x10 cm. o bé a tamany poster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu a:

comandes@fotogrames.com


 

La triatló


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.

 


FOTOGRAMES.CAT és una molt ampla galeria d'imatges del nostre país, amb més de 40.000 imatges estructurades per conceptes en àlbums: arquitectura, cultura, arts, activitats esportives, tradicions i costums, festes, macro-fotografia, paisatges, retrats, etc...

Si desitgeu que FOTOGRAMES.CAT realitze un reportatge de la vostra activitat, la vostra festa, del vostre esport, amb molt de gust estarem presents allí.

Escriviu a digital@fotogrames.com, explicant sobre la vostra activitat i poseu un telèfon de contacte.

La difusió de les imatges de FOTOGRAMES.CAT és d'àmbit mundial, amb una mitjana de més de 5.000 visites cada dia des de tot el món. El nostre interès és donar a conèixer a tot el món la cultura i les activitats de les nostres comarques, i després de 4 anys de treball, ho estem aconseguint.

FOTOGRAMES.CAT és la galeria d'imatges més visitada de les nostres comarques, i una de les més visitades d'Europa.

 


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.com - 2005

Copyright www.fotogrames.cat - 2006