Fa més de 10 anys que FOTOGRAMES ha estat obert per a tot el món, oferint les imatges que un grup de persones hem anat captant de la nostra cultura, els nostres esports, de les nostres celebracions. Ara, després de temps i de dificultats hem estat des de principis d’aquest any en una cruïlla de camins de la que havíem de decidir sortir. Fins aquí hem pogut pagar el manteniment del nostre domini (www.fotogrames.com) i del nostre espai web (més de 600.000 fotografies al vostre abast).

 

Els darrers problemes econòmics que ens dificulten aquesta tasca voluntària, les dificultats que de vegades tenim per anar a determinats esdeveniments, la manca de compliment per part de Caixa Vinaròs dels acords signats..., tot això ha fet que, després d'un període de reflexió, en el que hem rebut menys dels suports i ànims que haguéssim pogut desitjar.

 

Malgrat tot hem decidit seguir oferint le nostre treballs a aquells que ens han donat suport i han col·laborat amb nosaltres. I per això mantindrem FOTOGRAMES amb imatges d'esport -i preferentment-, amb les imatges de triatló, perquè ha estat la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana quí ha respós de la forma més positiva, mantenint víncles de col·laboració amb la nostra web i amb el nostre grup de treball.

 

Són moment important en que hem de fer economia per poder seguir endavant. Els dominis .cat són molt cars i és difícil mantenir-los, i la nostra estructura creada de www.fotogrames.com és sòlida, així que la mantindrem dins de les nostres possibilitats. Per això www.tri.cat s'integra absolutament en FOTOGRAMES, i la nostra web és a partir d'ara la finestra oberta a l'esport i especialment al triatló del nostre país.

 

Per altra banda, hem obert un espai públic on anirem presentant novetats del nostre treball fotogràfic, i aquest espai tindrà una selecció d'imatges de les nostres noves realitzacions. No seran col·leccions completes, ja que qui desitge aquestes col·leccions sabrà que es pot posar en contacte amb nosaltres i us les podrem servir en dvd a un preu mòdic (suficient per poder seguir mantenint el nostre equip de treball).

I l'espai el trobareu a facebook: www.facebook.com/pages/Fotogrames-disseny-i-fotografia/

 

 

I com sempre: un agraïment per a totes aquelles persones que han col·laborat amb nosaltres al llarg de tots aquest anys.