Un riu de duatletes 2007

Duatló escolar de València

 

Un riu de duatletes, amb una magnífica participació en totes les categories escolars. Aquesta vegada el document gràfic vol ser, a mode de fotogrames d'una pel·lícula, el recompte d'una bona quantitats de moments que ens van explicant el desenvolupament de les competicions: la preparació, els moments abans de l'inici de les proves, els estats d'ànim dels duatletes, els espectadors, l'ambient, i per suposat: la competició.

Esperem que gaudiu de les nostres imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


La preparació

 

Infantils, primera part

 

Infantils, segona part

 

Infantils, tercera part

 

Alevins, primera

 

Alevins, segona

 

Alevins, tercera

 

Benjamins, primera

 

Benjamins, segona

 

Multi-esport

 

Les medalles

 


 

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007