Un Riu de duatletes

Duatló Open de València 2007

 

Una excel·lent participació en un marc incomparable, que és l'estadi d'atletisme i els seus voltants, dins dels jardins del riu Túria. Aquest reportatge consta de sis parts, on podeu veure els diversos moments de la competició femenina i masculina, així com la competició cadet. En total són més de 2.000 imatges de les que esperem gaudiu tots vosaltres.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres,


Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

Sisena part

 


 

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.com - 2005

Copyright www.fotogrames.cat - 2006