X Duatló de Manises 2008

 

Un nou document gràfic de FOTOGRAMES.CAT, en una de les ciutats amb més afecció per l'esport del Duatló i del Triatló. Les imatges que us oferim corresponent en aquesta ocasió a la X Duatló de Manises · Copa Federació, i estan estructurades en 4 galeries que recullen: sector de cursa a peu, inici del sector ciclista, sector ciclista i darrer sector de cursa a peu.

Esperem que gaudiu de les nostres imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Primera part

 

Segona part

 

 

Tercera part

Quarta part

 


 

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2008