Duatló València - La Torre 2007

 

Una nova competició de Duatló a la que FOTOGRAMES.CAT estigué present. Aquest és un reportatge gràfic de la competició, que estarà dividida en 6 àlbums d'acord amb les sis curses que es van disputar. Per aquesta vegada hem començat per la cursa corresponent als participants més menuts, i hem acaban amb la cursa de relleus, amb quasi 3.000 imatges que documenten d'una forma extensa aquesta competició.

Hi ha hagut una mica de dificultat per optimitzar les imatges que us presentem, degut a la poca lluminositat dels carrers on es va celebrar la competició, però amb una mica de paciència s'ha aconseguit l'optimització d'aquestes imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a tamany 15x10 cm. o bé a tamany poster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu a:

comandes@fotogrames.com


Primera part

 

Segona part

 

Tercera part

 

Quarta part

 

Cinquena part

 

i Sisena part

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.

 


FOTOGRAMES.CAT és una molt ampla galeria d'imatges del nostre país, amb més de 100.000 imatges estructurades per conceptes en àlbums: arquitectura, cultura, arts, activitats esportives, tradicions i costums, festes, macro-fotografia, paisatges, retrats, etc...

Si desitgeu que FOTOGRAMES.CAT realitze un reportatge de la vostra activitat, la vostra festa, del vostre esport, amb molt de gust estarem presents allí.

Escriviu a digital@fotogrames.com, explicant sobre la vostra activitat i poseu un telèfon de contacte.

La difusió de les imatges de FOTOGRAMES.CAT és d'àmbit mundial, amb una mitjana de més de 5.000 visites cada dia des de tot el món. El nostre interès és donar a conèixer a tot el món la cultura i les activitats de les nostres comarques, i després de 4 anys de treball, ho estem aconseguint.

FOTOGRAMES.CAT és la galeria d'imatges més visitada de les nostres comarques, i una de les més visitades d'Europa.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.com - 2005

Copyright www.fotogrames.cat - 2006