Aquatló Escolar de Cullera 2008

 

FOTOGRAMES.CAT us ofereix el document gràfic corresponent a l'Aquatló de Cullera 2008, que així mateix va ser Reunió Estatal de Menors. El reportatge s'estructura en galeria que corresponen a les curses cadet, infantil, aleví, benjamins i multi-esports. El document reflexa amb fotogrames d'imatge fixa l'esforç i la concentració de tots i cadascun dels participants de les diverses competicions.

Desitgem que gaudiu d'aquestes imatges

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'questa web que sempre està oberta a tots vosaltres,

Cadets, primera

Cadets, segona

Cadets, tercera

Infantils, primera

 

Infantils, segona

Alevins, primera

 

Alevins, segona

 

Benjamins

 

Multiesport

 


 

NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2008