Aquatló Escolar Moncòfa 2007

 

La competició d'aquatló de Moncòfa 2007, corresponent als Jocs Escolars d'Estiu han estat documentada gràficament per FOTOGRAMES.CAT. Us oferim les quatre competicions corresponents a les categories infantil, aleví, benjamí i multiesport. En aquesta ocasió, cadascun dels participats ha estat seguit per la càmera, de tal forma que hi veureu una bona quantitat d'imatges de tots ells i elles en acció.

Esperem que gaudiu d'aquesta col·lecció d'imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Infantils

 

Alevins

 

Benjamins

 

Multiesport

 


NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007