Campionat Autonòmic d'Aquatló del País Valencià

Moncòfa 2007

 

La galeria d'imatges que us ofereix FOTOGRAMES.CAT és el document gràfic corresponent al Campionat Atonòmic d'Aquatló del País Valencià, que comptà amb una important participació. Aquest any, el bon temps ha fet que el nostre reportatge gràfic sia més extens que en d'altres ocasions, i per això hi podreu veure una bona quantitat d'imatges seqüenciades de una bona quantitat dels aquatletes participants.

Esperem que gaudiu d'aquesta col·lecció d'imatges.

Aquestes imatges les podeu aconseguir en paper fotogràfic a mida de 15x10 cm. o bé a mida de pòster (fins a 40x30 cm.). Us podeu posar en contacte amb FOTOGRAMES.CAT enviant un correu des d'aquest email. Si ens encomaneu imatges, ens ajudareu al manteniment d'aquesta web que sempre està oberta a tots vosaltres.


Primera part

 

Segona Part

Tercera Part


NOVETAT:

SERVEIS GRATUÏTS DE FOTOGRAMES.CAT

FOTOGRAMES.CAT ofereix gratuïtament direccions de correu electrònic a: entitats culturals,  entitats esportives, aficionats a l'art de la fotografia, persones que treballen per la cultura, agrupacions sense ànim de lucre, etc... Són direccions de correu tipus pop3 i també webmail, amb una considerable capacitat d'enviament. Si us interessa, piqueu aquí.

FOTOGRAMES.CAT ofereix també als aficionats a la fotografia la possibilitat de publicar en aquesta web les vostres millors imatges. Si us interessa, piqueu aquí.Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2007