Biblioteca Virtual Joaquim Vicent Guimerà

Petit àlbum de fotografies

Són imatges per al record: la darrera exposició de pintures a l´Auditorium Wenceslao Aiguals de Izco.
Una fotografia capturada pel meu germà Joan
Carles Santos rebent dels seus familiars i amics el seu retrat en el dia del seu aniversari
Imatges d´una de les presentacions de les novel·les, a la cafeteria Mandràgona
Fotografies que corresponen a la presentació, dia 24 de setembre de 2019, de la publicació en capítols semanals del conte «A la vora de la mar» en la revista 7dies Actualitat de Vinaròs. Aquesta publicació es presenta en forma gratuïta. i narra la història d´una família que a l´any de 1242 baixa des de les terres d´Agramunt per instal·lar-se al llogaret de Benalaròs (l´actual Vinaròs). L´edició està feta per Castell Impresores, amb text de Joaquim-Vicent Guimerà, i magistralment ilustrada per Joaé-Carlos Adell Amela. Imatges de Xavi Flores
Una fotografia familiar

Presentació de «Hapi», any 2017

És la presentació de la novel·la Hapi a la llibreria Mandràgora de Vinaròs. Pot dir-se què és la primera incursió en el món de la narrativa de fantasia, on s´explica l´aventura d› un noi que es trasllada al més antic passat de l´egipte del Nil per conèixer l› antiga societat mil·lenària. Gentilesa de VinaròsNews.

Rebent el guardó de

la Federació

Valenciana de Triatló

Any 2013. Fotogrames reb per part de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana d´un guardó en reconeixement al nostre treball de doumentació gràfica d`aquest esport. És un reconeixement a més de 10 anys de treball fotogràfic d›un grup de persones aficionades a la fotografia esportiva: Laura Soto, Daniel Miralles, Sergi Fatsini, Patxi Pérez, Amador Torres, Miguel Ordóñez, Pablo Batalla, Mateu Beltran i Joaquim- Vicent Guimerà. Més de 600.000 imatges formen part de la nostra col·lecció de fotografies de triatló.

Presentació del llibret

«Nanos i gegats, xicotets i grans» any 2013

Va ser una de les presentacions dels nostres llibrets culturals informatius. Era la primera vegada que a la nostra ciutat es presentava aquest tipus de publicació a tot color, editat per a difondre la cultura de les nostres entitats culturals i deportives.
Dues fotografies d›activitats fotogràfiques de Fotogrames. Corresponen al gener de l›any 2010, a l´Ermitori del Puig de Vinaròs.
Dues fotografies per al record de Carles Santos i Ventura. Són imatges gentilesa de /dies Actualitat de Vinaròs, que corresponen a les actvitats culturals de l´eminent compositor i múisc vinarossenc. A dalt, Carles amb la seua esposa, amiga i companya Dolors Cid. (a dreta).
Fotografies de l´any 2016. És la presentació de «Hapi» a la cafeteria Mandràgora de Vinaròs. Pot dir-se, després de quaso 20 anys -quan vaig presentar a Castelló l´edició digital de la primera part de «Las alas del miedo», la primera novel·la publicada en llibre imprés.
Pensativament… Una fotografia de l´any 2008 a la cafeteria Mandràgora.
Entrevista de Xavi Flores al meu amic Miguel Ordóñez, viatger del món, que ha visitat més de 150 països.
Esperem que les noves generacions superen el confinament, i puguen gaudir d›aquest temps en que han de quedar-se a casa esperant tornar a sortir al carrer. Un aplaudiment per aquells que estan treballant per la nostra seguretat, iun aplaudiment i suport a aquells que -sent els més joves-, ham d›seperar a que tot torne a la normalitat.
Els gats, els animals domèstics, als que hem d›agrair la seua companyia així com també la seua amistat. Ells també són compays del nostre confinament
El meu avi. És un anunci fet a la revista «San Sebastián» en edició de l´any 1914. Ha passat ja més d´un segle, però segeuix sent un record per a la meua família i per a mí.