Triatló de Vinaròs 2013

 

La triatló de Vinaròs és la degana de les competicions del País Valencià. sempre ha estat una competició de triatló de distància olímpica i per això, després dels anys d'atur, ara en la nova edició organitzada pel Club Triatló Jiji-Jaja de la ciutat, està tornant a assolir el caràcter de serietat i bona organització que sempre ha tingut.

Us presentem el document gràfic que Patxi Pérez, Amador Torres, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà van fer d'aquesta competició.

Podeu baixar-vos aquestes imatges lliurement, sempre que feu un ús privat d'elles. Si heu de fer ús públic heu de demanar permís a la nostra web, per mitjà del nostre correu. Clar què, si voleu ampliacions us les podem oferir amb un preu econòmic (i amb això nosaltres paguem el manteniment i l'espai de la nostra web, que ara per ara té més de 600.000 fotografies al vostre abast. D'elles, més de 100.000 ja són de triatló). Podeu demanar les fotografies a fotodigital@fotogrames.com

Recordeu que, si ens encomaneu ampliacions d'aquestes fotografies, podrem seguir tenint aquesta web que és per a tots vosaltres, i a la vegada, podrem estar en més competicions per així portar-vos més fotografies per a tots vosaltres. Això sí, les ampliacions estaran totes ben enquadrades i optimitzades. Podem ampliar-vos aquestes imatges fins a una mida de 100 x 70 cm.

LA NOSTRA WEB NECESSITA DE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. SI ENS ENCOMANEU AMPLIACIONS PODREM PAGAR LES DESPESES DE MANTENIMENT I DE HOSTING DE LA WEB, I TAMBÉ PODREM ESTAR EN MÉS COMPETICIONS FER-VOS FOTOS.

Desitgem que gaudiu del nostre treball.


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


1

 

2

 

3

4

5

 

6

7

8

9

 

10

11

12

13

 

14

15

16


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2013