Duatló de Moncada 2013

 

La primera Duatló de Moncada va ser un èxit de participació, a pesar del fred i el vent que semblava que feia volar als participants. Fotogrames estigué allí per oferir-vos aquest document gràfic.

Podeu baixar-vos aquestes imatges lliurement, sempre que feu un ús privat d'elles. Si heu de fer ús públic heu de demanar permís a la nostra web, per mitjà del nostre correu. Clar què, si voleu ampliacions us les podem oferir amb un preu econòmic (i amb això nosaltres paguem el manteniment i l'espai de la nostra web, que ara per ara té més de 600.000 fotografies al vostre abast. D'elles, més de 100.000 ja són de triatló). Podeu demanar les fotografies a fotodigital@fotogrames.com

Recordeu que, si ens encomaneu ampliacions d'aquestes fotografies, podrem seguir tenint aquesta web que és per a tots vosaltres, i a la vegada, podrem estar en més competicions per així portar-vos més fotografies per a tots vosaltres. Això sí, les ampliacions estaran totes ben enquadrades i optimitzades. Podem ampliar-vos aquestes imatges fins a una mida de 100 x 70 cm.

LA NOSTRA WEB NECESSITA DE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. SI ENS ENCOMANEU AMPLIACIONS PODREM PAGAR LES DESPESES DE MANTENIMENT I DE HOSTING DE LA WEB, I TAMBÉ PODREM ESTAR EN MÉS COMPETICIONS FER-VOS FOTOS.

Aquestes fotografies han estat fetes per Amador Torres, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà.


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


1

 

2

3

4

 

5

 

6

 

7

 

8

9

10

 

11

 

12

 


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2013