Duatló Escolar de Moncada 2013

 

 

La primera Duatló Escolar de Moncada va ser un èxit de participació. El vent va fer aquesta competició més difícil, però els joves participants ho donaren tot i tots van gaudir d'una molt bona matinal esportiva.

Podeu baixar-vos aquestes imatges lliurement, sempre que feu un ús privat d'elles. Si heu de fer ús públic heu de demanar permís a la nostra web, per mitjà del nostre correu. Clar què, si voleu ampliacions us les podem oferir amb un preu econòmic (i amb això nosaltres paguem el manteniment i l'espai de la nostra web, que ara per ara té més de 600.000 fotografies al vostre abast. D'elles, més de 100.000 ja són de triatló). Podeu demanar les fotografies a fotodigital@fotogrames.com

Recordeu que, si ens encomaneu ampliacions d'aquestes fotografies, podrem seguir tenint aquesta web que és per a tots vosaltres, i a la vegada, podrem estar en més competicions per així portar-vos més fotografies per a tots vosaltres. Això sí, les ampliacions estaran totes ben enquadrades i optimitzades. Podem ampliar-vos aquestes imatges fins a una mida de 100 x 70 cm.

Aquestes fotografies han estat fetes per Amador Torres, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà.


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


1

 

2

3

4

5

 

6

 

 

 

 

 

 

Prompte,

aquí més imatges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prompte,

aquí més imatges

 

 


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2013