Duatló Cross de Benicarló 2013

Campionat Autonòmic

 

Podeu baixar-vos aquestes imatges lliurement, sempre que feu un ús privat d'elles. Si heu de fer ús públic heu de demanar permís a la nostra web, per mitjà del nostre correu. Clar què, si voleu ampliacions us les podem oferir amb un preu econòmic (i amb això nosaltres paguem el manteniment i l'espai de la nostra web, que ara per ara té més de 600.000 fotografies al vostre abast. D'elles, més de 100.000 ja són de triatló). Podeu demanar les fotografies a fotodigital@fotogrames.com

Recordeu que, si ens encomaneu ampliacions d'aquestes fotografies, podrem seguir tenint aquesta web que és per a tots vosaltres, i a la vegada, podrem estar en més competicions per així portar-vos més fotografies per a tots vosaltres. Això sí, les ampliacions estaran totes ben enquadrades i optimitzades. Podem ampliar-vos aquestes imatges fins a una mida de 100 x 70 cm. Del vostre interés pel nostre treball depen la continuitat de la nostra web.

Aquestes fotografies han estat fetes per Sergi Fatsini i Amador Torres.


Per veure totes les imatges amb els navegadors Firefox i Chrome

 Ja hem aconseguit una solució per a que els usuaris dels navegadors Chrome i Firefox puguen veure totes les nostres imatges sense tenir que anar a obrir Internet Explorer. Es una solució que veritablement no és complicada, i una vegada l'heu fet una vegada, sabreu fer-la per costum per a totes aquelles galeries que quan s'obren us mostren una pantalla en blanc i res més:

El procediment és senzill. Aneu en el vostre navegador i obriu la galeria. Aquesta estarà en blanc i no hi haurà res... No hi ha problema: premeu el botó de la dreta i seguiu les següents instruccions:

FIREFOX

Premeu l'opció "Mostra la font / Ver código fuente".

Una vegada us apareix el codi html, trobareu un enllaç de la pàgina de les galeries. Premeu l'enllaç i entrareu a la galeria i ja podreu veure totes les imatges d'aquesta galeria.

CHROME

Premeu l'opció "Ver origen de la página / Visualitza l'origen de la pàgina".

Una vegada us apareix el codi html, trobareu un enllaç de la pàgina de les galeries. Premeu l'enllaç i entrareu a la galeria i ja podreu veure totes les imatges d'aquesta galeria.

 

Aquesta és una solució provisional, però que us permetrà no tenir cap problema amb totes les nostres galeries. Recordeu que tenim més de 1.500 pàgines de galeries, amb un total de més de 600.000 fotografies.


1

 

2

3

4

5

 

6

7

 

Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2013