Duatló de Benifaió 2013

Campionat Autonòmic Sprint

 

Aquesta vegada i donada la gran demanda de veure les nostres imatges del Campionat autonòmic de Duatló sprint, de Benifaió; hem decidit oferir-vos en primer lloc totes les imatges del Campionat Autonòmic de Duatló Sprint de Benifaió, sense passar abans pels nostres ordinadors. Aquí hi veureu les 4.023 fotografies que tenim d'aquesta competició, sense optimitzar ni enquadrar. Amb més temps ja prepararem el document gràfic de la competició tal i com fem sempre, escollint les millors i totes optimitzades.

Podeu baixar-vos aquestes imatges lliurement, sempre que feu un ús privat d'elles. Si heu de fer ús públic heu de demanar permís a la nostra web, per mitjà del nostre correu. Clar què, si voleu ampliacions us les podem oferir amb un preu econòmic (i amb això nosaltres paguem el manteniment i l'espai de la nostra web, que ara per ara té més de 600.000 fotografies al vostre abast. D'elles, més de 100.000 ja són de triatló). Podeu demanar les fotografies a fotodigital@fotogrames.com

Recordeu que, si ens encomaneu ampliacions d'aquestes fotografies, podrem seguir tenint aquesta web que és per a tots vosaltres, i a la vegada, podrem estar en més competicions per així portar-vos més fotografies per a tots vosaltres. Això sí, les ampliacions estaran totes ben enquadrades i optimitzades. Podem ampliar-vos aquestes imatges fins a una mida de 100 x 70 cm.

Aquestes fotografies han estat fetes per Sergi Fatsini, Amador Torres, Mateu Beltran i Joaquim-Vicent Guimerà.


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


1

 

2

3

4

 

5

 

6

 

7

 

8

9

10

 

11

 

12

 

13

 

14


Per una òptima visualització useu Internet Explorer

Els navigadors de codi obert donen error i no veureu les imatges


Tots els drets reservats. Copyright www.fotogrames.cat - 2013